Lehiaketa

XV. Parrilla Txapelketa Nazionala

Babeslea Mibrasa y Bodegas LAN

Ohi bezala, azkeneko egunean jokatuko da, oraingo honetan urriaren 9an, asteazkena.

2010. urteaz geroztik jokatzen da San Sebastian Gastronomika-Euskadi Basque Country kongresuko Parrilla Lehiaketa Nazionala, Planeta Parrilla kongresuak izandako arrakastaren ondotik. Kozinatzeko gure modu berezi eta goxoenetako bat komunikatzeko helburuz, errekien Espainiako “maisuak” bilatzen dira Espainia osoan.

Finalistak:

Carlos Elía, Martintxo erretegia (Zizur Txikia, Nafarroa) -Cárnicas Goya

Juan González de Zarate, Zaldiaran (Gasteiz) - Arcecarne

Vanesa Martín, El Alfoz de Burgos (Villagonzalo Pedernales, Burgos) - Cárnicas Guikar, S.L

Sergio Lara Ramírez, Asador de la Reina (La Zubia, Granada) - Rubiato Paredes

Francisco Javier Aldapaga, Olivi erretegia (Usurbil, Gipuzkoa) - Discarlux, S.L

Marius Ionut Badea, Izarra Taberna (Tolosa, Gipuzkoa) -Makro Distribucion Mayorista, S.A.

Mohamed el Hamdy, La Tropical (Los Alcázares, Murtzia) -Trasacar

Iñigo Uraga, Mendi Goikoa Bekoa (Axpe, Atxondo, Bizkaia) -Cárnicas Valdi, S.L

50,00 €

Izen ematea

Partners

Antolatzaileak

El Diario Vasco GSR GRUP

Erakunde babesleak

Eusko Jaurlaritza Gipuzkoa Turismoa Donostia San Sebastián
Hazi Muy Gipuzkoa DONOSTIA SUSTAPENA FOMENTO

Destino Invitado

RIO DE JANEIRO VISIT RIO

Babesleak

Junta de Andalucía Junta de Andalucía Junta de Andalucía
XUNTA DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR GRAN CANARIA ME GUSTA ICEX BASQUE CULINARY CENTER SAN MIGUEL JAEN SELECCIÓN Región de Murcia 1.001 SABORES REGIÓN DE MURCIA ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE TENERIFE Sabadell BALFEGÓ CAFÉS BAQUÉ S.PELLEGRINO Lacor Getariako Tzakolina Riedel Ondarreta MIBRASA

Hornitzaile Ofiziala

Makro

Laguntzaileak

TURESPAÑA JETRO (Japan External Trade Organization) DEPUTACIÓN DA CORUÑA - A PAISAXE QUE SABE SAMMIC JANBY DIGITAL KITCHEN Ostras Sorlut CASA OATEGUI Le noveau chef ICC KLIMER AIALA CEBANC