Championship

2nd Fish Soup Competition

The Fish Soup Competition is back! Participants must demonstrate their skills in preparing this popular soup, which is found in many homes and restaurants.

The competition will take place on Tuesday, 8 October. The finalists for this first edition are:

 

Mikel Mayán Ayerdi, Asador Aldanondo (San Sebastián)
Carles Abellan & Toni Morago, Bar Vint i Quatre (Barcelona)
Enrique Murillo Falcón, Las Palmeras (Málaga)
Fran Dorado, Zapirain (Bilbao)
Borja Mier Conde, La Pradera  (Ruiseñada- Comillas, Cantabria)
Ruslan Businschi, Alcalde (Saint Jean de Luz, Francia)
Alejandro Lista García, Furancho Brasa Clandestina (A Coruña)
David Pérez, Ronquillo (Ramales de la Victoria, Cantabria)

 

Partners

Organizers

El Diario Vasco GSR GRUP

Institutional Sponsors

Eusko Jaurlaritza Gipuzkoa Turismoa Donostia San Sebastián
FUNDACION HAZI Muy Gipuzkoa DONOSTIA SUSTAPENA FOMENTO

Guest Destination

RIO DE JANEIRO VISIT RIO

Sponsors

Junta de Andalucía Junta de Andalucía Junta de Andalucía
XUNTA DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR GRAN CANARIA ME GUSTA ICEX SAN MIGUEL JAEN SELECCIÓN Región de Murcia 1.001 SABORES REGIÓN DE MURCIA ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE TENERIFE Sabadell BALFEGÓ CAFÉS BAQUÉ S.PELLEGRINO KITCHEN CONSULT Lacor Getariako Tzakolina Riedel Ondarreta MIBRASA

Official Supplier

Makro

Contributors

TURESPAÑA JETRO (Japan External Trade Organization) DEPUTACIÓN DA CORUÑA - A PAISAXE QUE SABE SAMMIC JANBY DIGITAL KITCHEN Ostras Sorlut CASA OATEGUI Le noveau chef ICC KLIMER AIALA CEBANC